Regisztráció

Bárki lehet GAS Klubtag, nem kell mást tenni, mint regisztrálni honlapunkon, facebook oldalunkon vagy bármelyik márkaboltunkban.

 

A regisztrációhoz szükség van a nevedre, érvényes e-mail címedre és születési dátumodra. E-mail címed megerősítésével azonnal jogosult vagy a GAS Klub nyújtotta kedvezményekre! Várunk a GAS márkaboltokban!

Regisztráció

 

 

A GAS Klubtagsággal nem csak kedvezmény jár!

Olyan termékekkel és rendezvényekkel kapcsolatos információkhoz juthatsz, amihez a többi vásárló nem jut hozzá!

 

GAS Klubnapok

Különleges Klubnapokon vehetsz részt, ahol pl.:

 

 • leárazások előtt pár nappal csak Klubtagok vásárolhatnak kedvezményesen, így nem kell a méret vagy színhiánnyal szembesülnöd.
 • az új kollekció érkezésekor kizárólag Klubtagok vásárolhatnak kedvezményesen.
 • a Glamour / Joy shopping day előtt pár nappal már él a Klubtagoknak a promóciós kedvezmény.

  

Megajándékozunk Születésnapodon!

Születésnapi kedvezmény: ha regisztrációkor megadod a születési dátumod, akkor szülinapodon 20% kedvezménnyel ajándékozunk meg. Amennyiben költéseid alapján (alább a kedvezményszintek) is jogosult vagy 20% kedvezményre, 20% helyett 30% kedvezményt biztosítunk teljes árú termékeink árából és ez esetben a darabszám akár 4 darab is lehet. 
Ha leárazott terméket választanál, 20% kedvezményt biztosítunk az akciós árból, de az így összevont kedvezmények nem haladhatják meg az eredeti kiskereskedelmi ár 50%-át!

 

 • 10.000.- forint feletti vásárlás esetén, maximum 2 termék vásárlására biztosított.
 • Kizárólag a születésnapodon érvényes és egy vásárlás alkalmával vehető igénybe.
 • Egyéb kedvezménnyel nem összevonható. Igénybevételkor mutasd fel érvényes személyi igazolványodat, mert csak így élhetsz a kedvezménnyel!
 • Ha születésnapod munkaszüneti napra esik, akkor a rákövetkező munkanapon beválthatod kedvezményed.

 

Személyreszabott hírlevelek

 

 • Mindig első kézből értesülhetsz a legfrissebb GAS hírekről, promóciókról és akciókról.
 • Regisztráció után személyre szabhatod, milyen hírekről szeretnél értesülni.

 

Sok egyéb meglepetéssel is készülünk, amiről rendszeresen értesíteni fogunk!

 

GAS Klub általános kedvezményei

Minden vásárlásod értéke jóváíródik a GAS Klub profilodban, ezeket Online Te is nyomon követheted. A vásárlások értékét mindig az előző 24 hónapra vonatkozóan figyeljük, és ennek megfelelően kapod meg a fenti kedvezményeket az eredeti kiskereskedelmi árból. A törzsvásárlói kedvezmény nem vonható össze egyéb kedvezménnyel!

 

 • 5% kedvezmény - 200 000 Ft -499.999 Ft jóváírt vásárlás esetén
 • 10% kedvezmény - 500 000 Ft - 999.999 Ft jóváírt vásárlás esetén
 • 15% kedvezmény - 1 000 000 Ft – 1.999.999 Ft jóváírt vásárlás esetén
 • 20% kedvezmény - 2 000 000 Ft – jóváírt vásárlás esetén

 

 

Regisztráció

 

Outletek

Fontos tudnod, hogy az OUTLET üzletekben további kedvezményekre nem jogosít a GAS Klubtagság, mivel már kedvezményes árakon juthatsz hozzá a GAS termékekhez, de a vásárlások értéke jóváíródik és egyedi akciókkal az OUTLET üzletekben is készülünk!

 

Jogi feltételek

A GAS Klubtagság teljes árú termékek kedvezményes vásárlására jogosít fel a Laurentes Kft. által üzemeltetett üzletekben, a Törzsvásárlói Programban meghirdetett feltételek szerint. A tagság akciós termékek vásárlása esetén további kedvezményre nem jogosít, azonban ezeknek a vásárlásoknak az értéke is regisztrálásra kerül az adatbázisban, így tovább növeli az elérhető kedvezmény mértékét. A Laurentes Kft-nek jogában áll a GAS Klub Programban meghirdetett kedvezmény mértékét bármikor megváltoztatni. A tagság nem átruházható, kizárólag tulajdonosa élhet a hozzá tartozó jogosultsággal személyazonossága igazolásával. GAS Klubtag hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Laurentes Kft elektronikus adatbázisába felvegye, nyilvánosságra hozatal nélkül.