Szeretnél egy lendületes csapat tagja lenni, ahol a munkád a hobbid és mindig a legújabb trendek vesznek körül?
Nálunk a helyed!

Üzlethálózatunk a GAS Jeans kiváló minőségű olasz ruházati márka termékeit forgalmazza Magyarországon.

Pozitivitás, frissesség és hitelesség - ezzel a három szóval lehetne röviden jellemezni márkánkat, melyet nemcsak termékeink, hanem üzleteink is hűen tükröznek.
Ezeket a tulajdonságokat keressük kollégáinkban is!

Ha mindig is érdekelt a divat, kiválóan kommunikálsz és a fent felsorolt tulajdonságokat akár a jellemrajzodból is kiragadhattuk volna, csatlakozz lendületes csapatunkhoz! 

 

 

Eladókat keresünk az alábbi üzleteinkbe:

Campona - fényképes önéletrajzokat a campona@gEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.
Allee - fényképes önéletrajzokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.
Premier Outlet - fényképes önéletrajzokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.
Arena - fényképes önéletrajzokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.
Miskolc Plaza - fényképes önéletrajzokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.
Duna Plaza - fényképes önéletrajzokat a dunaplazaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.

feladatok:

a vásárlók szakszerű és magas színvonalú tájékoztatása

termékek előkészítése, kihelyezése, kezelése az üzlethálózat belső szabályzata alapján

felelősségvállalás az üzletben lévő eszközökért, áru ellenőrzése

az áru leltározása

 

elvárások:

középiskolai végzettség

stílusérzék és divattrendek ismerete

kedves, vásárló-orientált hozzáállás

önálló, precíz munkavégezés

kiváló kommunikációs készség

pályakezdők jelentkezését is várjuk

 

előny:

kereskedelmi munkakörben szerzett tapasztalat

idegen nyelvek ismerete


 

ÁLLLÁS cikk