Próbáld fel az összes stílust, lehet, hogy amitől eddig féltél az lesz az új etalon!

 

Megérkezett FURLA eyewear és POLICE legfrissebb kollekciója a GAS üzletekbe!
SPL577 SPL618 300x200 2

 

A FURLA eyewear már 1927 óta az olasz napszemüveg trendvezető márkájaként tavaszra időzíti a szezon újításait. Most kivételes, az országban legnagyobb FURLA napszemüveg választékkal mutatjuk be a GAS üzleteiben, milyen fazonok lesznek az idei nyár kiemelkedő darabjai a prémium női keretek világában. Próbáld fel az összes stílust, lehet, hogy amitől eddig féltél az lesz az új etalon!

furla cikk

 

A több évtizedes hagyományokra visszatekintő olasz szemüveg manufaktúra, a POLICE magas minőségű férfi, női és unisex napszemüvegei is megérkeztek az országos hálózatunk minden üzletébe. A frissen debütált kollekció hihetetlen könnyűségével és kidolgozott minőségével magasan kiemelkedik a hazai palettából. A teljesen újragondolt POLICE kollekció Enrico Furlan keze munkáját dicséri, aki többek között a Dolce & Gabbana kreatív tervezői csapatát is irányította. Érdemes felkeresni üzleteinket, hiszen az olasz divatvilág meghatározó márkájának legszélesebb választékát a GAS üzletek tudhatják magukénak.

SPL616 200x300

 

 SPL636 200x300

 

Üzleteink: 
WESTEND CITY CENTER, DUNA PLAZA, ÁRKÁD BUDAPEST, ALLEE, ARENA PLAZA, CAMPONA, MALOM KÖZPONT KECSKEMÉT, PÉCS ÁRKÁD, ÁRKÁD SZEGED, GYŐR ÁRKÁD, MISKOLC PLAZA, DEBRECEN FÓRUM
Az outlet üzleteinkben megtalálhatóak a korábbi szezon Furla, Police napszemüvegei és az exkulzív Chopard paletta néhány darabja is minimum 50% de akár 70% kedvezménnyel is.
PREMIER OUTLET, POLGÁR M3 OUTLET CENTER

Részletes üzletistánkat ide kattintva találod!