gas_popup_jeans_mix2

Varázslat a tökéletesen domború hátsó formákért!

Stratégiai újítás. Strech anyagból készült, amely újraformálja az alakot, de elrejtettünk benne valami különlegeset, amely harmonikus, csábító sziluettet kölcsönöz:

popup-2

 

Kinek? Minden nőnek!

A laposabb formákból kerekebb, a kerekből még kerekebb, a nagyobból formásabb!

 

 

Miért?

 

A női nem képviselőibe ősidők óta kódolva van a tetszeni vágyás, a nőiesség hangsúlyozása. Minden nőnek megvannak a titkai, amellyel a legjobbat hozhatják ki magukból. A problémás részeket próbálják trükkökkel, praktikákkal tökéletesíteni. A stretch anyag köztudottan formálja és meghatározza a csípőt és a feneket.

 

De hogyan kaphatsz magasabb, kerekebb, formásabb hátsót?

 

A 19. században a nők turnűrt, más szóval fenékemelőt viseltek a szoknya alatt, hogy ezáltal még inkább hangsúlyozzák a feneket. Manapság harmóniára törekszünk ezen a téren is, ezért fontos, hogy ne legyen túl nyilvánvaló a változás. A trükk megengedett, ha láthatatlan, hiszen elengedhetetlen a természetes hatás.

 

Mint a kívánságra kiugró nyuszi a kalapból, mint a varázslat, amely meglepetés és nem átverés.A GAS POP-UP JEANS ilyen!


Van egy titka, formát ad pontosan oda, ahová kell. Egy trükk, amellyel szembetűnő a változás: a formák teljesek, nőiesek és harmonikusak. Varázslat a tökéletesen kerek fenékért, amely dacol a gravitációval.

 

A különbség szembetűnő, mégis természetes:

 

popup

A farmer történetének forradalmi újítása:

POP-UP JEANS

 

Az új innovatív technológiának köszönhetően valóra váltja a legtöbb nő által vágyott álmot - tökéletesen kerek hátsó, mely szembeszáll a gravitációval. Stretch anyagból készült farmer, amely újraformálja az alakot, de elrejtettünk benne valami különlegeset, amely harmonikus, csábító sziluettet kölcsönöz.

 

 

Hogyan? A Pop-Up segítségével, a meglepetés faktorral. Két anatómiai kidolgozású szivaccsal, amelyek allergiamentes anyagból készültek és a két belső rejtett hátsó zsebben helyezkednek el, hogy kitöltsék és megemeljék a feneket. A szivacsok mérete a farmer méretéhez képest változik, így születik egy teljesen egyedi, innovatív nadrág, amely valóban meg tudja adni a tökéletesen kerek hátsó formát.

 

A Pop-Up Jeans nemzetközileg szabadalmaztatott, egy éves tesztelés eredménye, amely az Artisanal Roomban, a GAS kutató és fejlesztő laboratóriumában készült. Itt az új anyagokat, technikákat és esztétikai megoldásokat kutatják és tesztelik. Research denim 001, a világ első teljesen ragasztott farmere, Reverse Denim, a kifordítható farmer, és a legjobb eladású Sumatra, a farmer legging is mind innen kerültek ki.

 

A GAS Artisanal Room kifejlesztett egy olyan egyedi formulát, mely a már jól bevált stretch anyaggal kombinálva megadja a tökéletes hátsó formát. Két észrevehetetlen belső hálós zsebet rejtettünk el a puha, lágy, szuper stretch farmerben (próbáld fel, mintha csak selymet viselnél!) Az allergiamentes, légáteresztő és törésmentes szivacsok a belső zsebekben tökéletesen illeszkednek a testhez, mintha részeddé válnának. Az eredmény: teljesen természetes hatás, a látvány és az érzés valódi, olyannyira, hogy észre sem veszed, hogy valami extrát viselsz. Ne felejtsd el eltávolítani a szivacsokat mosás előtt!  A szivacsokat tisztítsd kézzel, a farmert pedig a szokásos módon!


Outleteink kivételével minden üzletünkben elérhető:

Westend
Duna Plaza
Allee
Arena
Campona
Corvin

Kecskemét Malom
Pécs Árkád
Győr Plaza
Győr Árkád
Alba Plaza
Miskolc Plaza
Árkád Szeged
Fórum Debrecen

 

{like}