Mikler Roland is a STING mellett döntött

 

Mikler-fokepHogyan választunk napszemüveget?

A szertartásnak két változata a legjellemzőbb:

Az első esetben egyszer csak fényt kapsz. Földbe gyökerezik a lábad egy plakát előtt, megtorpansz egy szemüveg állványnál vagy egyszerűen csak messziről kiszúrsz valakit a tömegből és váratlanul letaglóz a felismerés: ONE LOVE, nekem ez a szemüveg KELL!
Ez esetben, miután megszerezted az áhított darabot, elégedettség tölt el. Észreveszed magadon, hogy határozottabb, de egyben lazább is vagy. Hamarosan az ismerőseid is észreveszik a pozitív változást. Majd a filigrán kis kosztümös lány a harmadikról mosolyogva köszön, az ajkába harap, végül hosszasan a szemedbe néz. Ekkor tudod, hogy jól választottál...

 

 

A második esetben hezitálsz. Vannak már jól bevált formák és színek, amiket előnyben részesítesz. Semmi meglepő, csak egy egyszerű kiegészítő, amit évről évre viselsz, de ha újat szerzel be belőle, nem tűnik fel még neked sem.
Ekkor meglátsz egy üde színfoltot a szürkeségben!
Felháborító ívek, határozott forma, pezsgést sugárzó színek: STING!
Felpróbálod, de határozatlan vagy. Meg merjem lépni? Vagy viseljem a biztos, de unalmas régit? Hogy nézek ki benne? Elég vagány, de biztos jól áll ez nekem?
Ilyenkor kell egy barátnő/ barát, aki ítéletet hirdet és segít meghozni a helyes döntést.
Így tett Mikler Roland is, akit örömmel üdvözölhetünk a STING egyre bővülő válogatottjában!

 

MIkler-1


Roli a Pick Szeged kapusa, egyben magyar válogatott is, kiemelkedő tehetségének köszönhetően azonban nemrég a világválogatott kézilabdások között is szerepelhetett!

Mikler-2


Rolira sok mindent mondhatunk, de hogy határozatlan, azt biztosan nem. Mégis elbizonytalanodott mikor az idei STING napszemüveg kollekció egyedi modelljeit próbálgatta. Elsőként a biztos formákat kereste, de megakadt a szeme a STING  SS6478 943-as modelljén.


sting-ss6478-943

Érezte hogy jó lesz, de nem mert egyből dönteni. Ekkor sietett segítségére barátnője, aki egy pillanat alatt megerősítette, hogy ez lesz a jó választás!
És milyen jól döntöttek! :)
Roli és kedvese a jól megérdemelt pihenésüket töltötték Törökországban, ahol a híres hálóőrről le sem lehetett robbantani az új szemüvegét.

Mikler-4

Legyen az egy tengerparti napozás, vagy egy üdítő koktél a közeli bárban, lazulás a haverokkal a strandon, egy jó szemüveg öltöztet!

Mikler-3

Vagy így vagy úgy, Te is megtalálhatod a hozzád legjobban illő szemüveget!
Látogass el a hozzád legközelebbi GAS üzletbe és kollégáink segítenek a lehető legjobb napszemüveg kiválasztásában!

{like}{share}