Rólunk

Üzlethálózatunk a GAS Jeans kiváló minőségű olasz ruházati termékeit forgalmazza Magyarországon. Az 1984-ben alapított, izig-vérig olasz GAS Jeans székhelye ma is az olasz divatipar és kereskedelem történelmi központjában, Veneto régióban, Chiuppano városában található. Kiárazólagos hazai forgalmazója cégünk, a Gas Hungary Kft, mely a GAS 1984 Milano SpA vállalatcsoport leányvállalata.

Hazánkban jelenleg 12 saját üzemeltetésű monobrand üzlettel rendelkezünk, amely üzletekből kettő outletként üzemel.

Üzleteink Budapest kiemelt üzletközpontjai mellett az ország legtöbb nagyvárosában megtalálhatóak.

A GAS Jeans ruházati termékei mellett a DeRigo csoport sportolóinak híres és minőségi olasz napszemüveg márkáit forgalmazzuk üzleteinkben.

Üzleteinkben megtalálható napszemüveg márkáink: Furla eyewear, Police eyewear

Küldetésünknek tekintjük

  • olyan termékeket kínálni, melyek megfelelnek a mai kor igényeinek, mégis fel tudják mutatni a pillanat divatját
  • minden alkalomra funkcionális alapdarabokat nyújtani, melyek képesek kifejezni viselőjük személyiségét és stílusát, ezáltal egyediek és személyre szabottak

Termékeink közül kiemelendő a FARMER, mely a GAS DNS-é, történelme és jövője is egyben. A GAS brand ezen termékein keresztül ért el nemzetközi elismerést és továbbra is a márka főtengelye marad, amely körül forognak kollekcióink.

Pozitivitás, frissesség és hitelesség – ezzel a három szóval lehetne röviden jellemezni márkáinkat, melyet nemcsak termékeink, hanem üzleteink is hűen tükröznek.