GAS Klub

Regisztráció

Bárki lehet GAS Klubtag, nem kell mást tenni, mint regisztrálni honlapunkon, vagy bármelyik márkaboltunkban.

A regisztrációhoz szükség van a nevedre, érvényes e-mail címedre és születési dátumodra. E-mail címed megerősítésével azonnal jogosult vagy a GAS Klub nyújtotta kedvezményekre! Várunk a GAS márkaboltokban!.

Regisztrációhoz kattins ide!

A GAS Klubtagsággal nem csak kedvezmény jár!

Olyan termékekkel és rendezvényekkel kapcsolatos információkhoz juthatsz, amihez a többi vásárló nem jut hozzá!

GAS Klubnapok!

Különleges Klubnapokon vehetsz részt, ahol pl.:

  • a mindenkinek szóló leárazások előtt pár nappal csak Klubtagok vásárolhatnak kedvezményesen, így nem kell a méret vagy színhiánnyal szembesülnöd
  • elsőként GAS Klubtagok vásárolhatnak kedvezményesen az új kollekcióból

Személyreszabott hírlevelek

  • Mindig első kézből értesülhetsz a legfrissebb GAS hírekről, promóciókról és akciókról
  • Regisztráció után személyre szabhatod, milyen hírekről szeretnél értesülni

Sok egyéb meglepetéssel is készülünk, amiről rendszeresen értesíteni fogunk!

GAS Klub általános kedvezményei

Minden vásárlásod értékét jóváírjuk a GAS Klub profilodban, ezeket Online Te is nyomon követheted. A vásárlások értékét most már a teljes korábbi időszakra vonatkozóan figyeljük, az első vásárlásodtól kezdve, így ennek megfelelően kapod meg a lenti kedvezményeket az eredeti kiskereskedelmi árból. A törzsvásárlói kedvezmény nem vonható össze egyéb kedvezménnyel!

  • 10% kedvezmény – 200 000 Ft – 799.999 Ft jóváírt vásárlás esetén
  • 20% kedvezmény – 800 000 Ft – jóváírt vásárlás esetén

Outletek

Fontos tudnod, hogy az OUTLET üzletekben további kedvezményekre nem jogosít a GAS Klubtagság, mivel már kedvezményes árakon juthatsz hozzá a GAS termékekhez, de a vásárlások értéke jóváíródik és egyedi akciókkal az OUTLET üzletekben is készülünk!

Jogi feltételek

A GAS Klubtagság teljes árú termékek kedvezményes vásárlására jogosít fel a Gas Hungary Kft. által üzemeltetett üzletekben, a Törzsvásárlói Programban meghirdetett feltételek szerint. A tagság akciós termékek vásárlása esetén további kedvezményre nem jogosít, azonban ezeknek a vásárlásoknak az értéke is regisztrálásra kerül az adatbázisban, így tovább növeli az elérhető kedvezmény mértékét. A Gas Hungary Kft-nek jogában áll a GAS Klub Programban meghirdetett kedvezmény mértékét bármikor megváltoztatni. A tagság nem átruházható, kizárólag tulajdonosa élhet a hozzá tartozó jogosultsággal személyazonossága igazolásával. GAS Klubtag hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Gas Hungary Kft elektronikus adatbázisába felvegye, nyilvánosságra hozatal nélkül.