Regisztráció

Bárki lehet GAS Klubtag, nem kell mást tenni, mint regisztrálni honlapunkon, facebook oldalunkon vagy bármelyik márkaboltunkban.

A regisztrációhoz szükség van a nevedre, érvényes e-mail címedre és születési dátumodra. E-mail címed megerősítésével azonnal jogosult vagy a GAS Klub nyújtotta kedvezményekre! Várunk a GAS márkaboltokban!
Regisztrációhoz kattins ide!

A GAS Klubtagsággal nem csak kedvezmény jár!

Olyan termékekkel és rendezvényekkel kapcsolatos információkhoz juthatsz, amihez a többi vásárló nem jut hozzá!

Megajándékozunk Születésnapodon!

Születésnapi kedvezmény: ha regisztrációkor megadod a születési dátumod, akkor szülinapodon 30% kedvezménnyel ajándékozunk meg üzleteinkben.
Ha leárazott terméket választanál, 30% kedvezményt biztosítunk az akciós árból, de az így összevont kedvezmények nem haladhatják meg az eredeti kiskereskedelmi ár 50%-át!

   • Egy vásárlás alkalmával vehető igénybe.
   • Egyéb kedvezménnyel nem összevonható. Igénybevételkor mutasd fel érvényes személyi igazolványodat, mert csak így élhetsz a kedvezménnyel!
   • Születésnapodon és előtte vagy utána 3 nappal van lehetőséged felhasználni szülinapi kedvezményed.

GAS Klubnapok

Különleges Klubnapokon vehetsz részt, ahol pl.:

  • a mindenkinek szóló leárazások előtt pár nappal csak Klubtagok vásárolhatnak kedvezményesen, így nem kell a méret vagy színhiánnyal szembesülnöd.
  • elsőként GAS Klubtagok vásárolhatnak kedvezményesen az új kollekcióból. 

Személyreszabott hírlevelek

   • Mindig első kézből értesülhetsz a legfrissebb GAS hírekről, promóciókról és akciókról.
   • Regisztráció után személyre szabhatod, milyen hírekről szeretnél értesülni.

Sok egyéb meglepetéssel is készülünk, amiről rendszeresen értesíteni fogunk!

GAS Klub általános kedvezményei

Minden vásárlásod értéke jóváíródik a GAS Klub profilodban, ezeket Online Te is nyomon követheted. A vásárlások értékét mindig az előző 5 évre vonatkozóan figyeljük, és ennek megfelelően kapod meg a lenti kedvezményeket az eredeti kiskereskedelmi árból. A törzsvásárlói kedvezmény nem vonható össze egyéb kedvezménnyel!

   • 10% kedvezmény - 100 000 Ft - 599.999 Ft jóváírt vásárlás esetén
   • 20% kedvezmény - 600 000 Ft – jóváírt vásárlás esetén

Outletek

Fontos tudnod, hogy az OUTLET üzletekben további kedvezményekre nem jogosít a GAS Klubtagság, mivel már kedvezményes árakon juthatsz hozzá a GAS termékekhez, de a vásárlások értéke jóváíródik és egyedi akciókkal az OUTLET üzletekben is készülünk!

Jogi feltételek

A GAS Klubtagság teljes árú termékek kedvezményes vásárlására jogosít fel a Laurentes Kft. által üzemeltetett üzletekben, a Törzsvásárlói Programban meghirdetett feltételek szerint. A tagság akciós termékek vásárlása esetén további kedvezményre nem jogosít, azonban ezeknek a vásárlásoknak az értéke is regisztrálásra kerül az adatbázisban, így tovább növeli az elérhető kedvezmény mértékét. A Laurentes Kft-nek jogában áll a GAS Klub Programban meghirdetett kedvezmény mértékét bármikor megváltoztatni. A tagság nem átruházható, kizárólag tulajdonosa élhet a hozzá tartozó jogosultsággal személyazonossága igazolásával. GAS Klubtag hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Laurentes Kft elektronikus adatbázisába felvegye, nyilvánosságra hozatal nélkül.