A workwear stílus diktálja a trendet a Gas új Tavasz/Nyár '24 kollekciójában

2024-03-26

IN news

A Workwear Lényege

A "workwear" kifejezés hagyományosan a munkára tervezett ruházatra utal, de annak casual chic újraértelmezése igazi stílusszimbólummá alakította ezeket a darabokat. Az eredeti anyagok, mint a farmer és a pamut twill, a utility mania középpontjában állnak, nemcsak tartósságot, hanem tiszta és sokoldalú tervezést is kínálva

 

.

 

 

Kulcsdarabok: A Worker Dzsekitől a Carpenter Nadrágokig

A Worker Dzseki. Egy igazi klasszikus a gardróbban, ez az oversized munkásdzseki tökéletes az outfitek városias hangulatának fokozására. Különböző mosásokban kapható, jellemzői közé tartozik a ingnyakú gallér, gombos záródás és nagy zsebek. Mindez tiszta vonalakkal kiegészítve, ideális azok számára, akik egy funkcionális, de trendi darabot keresnek.

 

 

 

 

Carpenter Nadrágok. Eredetileg kézi munkához tervezve, a carpenter nadrágok a utility részleteknek köszönhetően, mint a oldalsó zsebek és az elengedhetetlen kalapács tartó, stílusikonokká váltak. A Gas kortárs értelmezése a mosásokban mutatkozik meg: a hadsereg zöld farmerétől a dió árnyalatokig, nem feledkezve meg a '90-es évek ihlette eredeti raw mosásról.

 

 

 

 

Ő és Ő: Sokoldalúság és Stílus

A workwear erőssége a sokoldalúságában és nemtelen természetében rejlik. A stylingnak és a számtalan újraértelmezésnek köszönhetően a Gas workwear darabokat alkotott nők számára, amelyek szexik, de egyben rendkívül nőiesek. Túlméretezett dzsekik és miniszoknyák, crop toppal és alapvető pólókkal párosítva, amelyek bő szabásúak és bátor stílusúak, sokoldalú kellékekké válnak, amelyek átformálják és újraértelmezik az eddig átölelt divatszabályokat, egy innovatív és kortárs perspektívából.