Denim hónap: Útmutató a 24-es tavaszi/nyári legtrendibb fazonokhoz

2024-05-15

IN news

A farmer több mint egy ruhadarab; egyéniségünk kifejezője és időtlen stíluseszköz.
A legfrissebb, 2024 tavasz/nyár trendek szerint a férfi és női farmerek nem csak megőrzik ikonikus státuszukat, hanem ismét igazi ruhatári alapdarabok, az egyszerű hétköznapi társaktól a szuper csillogó esti outfitek sztárjává válnak.Gas Jeans SS24 Denim Collection

De mitől ilyen sokoldalúak és szerethetők? A válasz a különböző szabásokban rejlik, amelyek mindegyike a sziluettek és arányok játékával képes átalakítani a megjelenést. A lazább, túlméretezett formáktól kezdve a klasszikus 5 zsebes normál fazonokig, íme a legdivatosabb fazonok, amelyeket fel kell venned a kívánságlistádra

 

Neki: Mom, Flare & Wide és Straight

Flare & Wide. Előtérben vannak ők: a közkedvelt Flare és Wide farmerek. Ideálisak azok számára, akik szeretnék megnyújtani az alakjukat, és jól illenek balettcipővel vagy magassarkú szandállal. A laza, mégis kifinomult hozzáálláshoz válasszon egy testhezálló felsőt vagy egy olyan felül blúzt, amely egyensúlyba hozza a nadrág kiugró alját.

 

 

Mom. A magas derékkal és enyhén laza fazonú Mom női farmer a 90-es éveket idéző retró jelleget kínál. Gyönyörűen párosítható crop topokkal és platform flip-flopokkal egy laza, elegáns megjelenésért.

 

 

Straight. Univerzális és időtlen, bármilyen sziluetthez illik, és alkalmi vagy hivatalos alkalmakkor egyaránt viselhető. Párosítsd egy elegáns blúzzal vagy egy olyan nélkülözhetetlen darabbal, mint egy fehér póló az időtlen együtteshez.

 

 

Neki: Baggy, Carrot és Tapered

Straight. A szabályos szabás és a minimális részletek, a férfiaknak szánt egyenes farmernadrágok örökzöldek, amelyek soha nem szűnnek meg trendeket meghatározni. Ideális a városi megjelenéshez, jól illik a vaskos edzőcipőkhöz és a túlméretezett pulóverekhez.

 

 

Carrot. A répafarmerre jellemző a közepes derék, az egyenes csípő és a lefelé keskenyedő lábszár, amely gyakran szabadon hagyja a bokát. Idén tavasszal kihagyhatatlan darab, jól párosítható alkalmi kötött ruhadarabokkal és klasszikus edzőcipőkkel, dinamikus és modern nagyvárosi megjelenést eredményezve.

 

 

Tapered. A kúpos farmer ideális választás a kényelmet és a stílust ötvöző megoldást kereső férfiak számára. Ez az enyhén lefelé keskenyedő modell kifogástalan illeszkedést biztosít, amely anélkül öleli át a testet, hogy beszorítaná azt. Párosítsa egy pulóverrel a laza pillanatokhoz vagy egy inggel az irodai napokra, és felfedezi az ellenállhatatlan sokoldalúságot.

 

 

Munkaruha trend: ács farmer 

munkaruha-trend folytatódik, és tökéletes kifejezést talál a Carpenter farmerben. Eredetileg a kézművesek számára tervezett, használati zsebeivel és kalapácshurokkal ellátott farmerek a férfi és a nő számára egyaránt kötelező darabokká váltak, megtestesítve a robusztus, mégis elegáns esztétikát.

 

Gas Jeans Workwear Collection

 

A Carpenter farmernadrág a hölgy számára merész, karakteres megjelenés megteremtésére alkalmas. Párosítsa crop topokkal vagy laza szabású felsőkkel a nőies kontraszt érdekében, vagy válasszon egy túlméretezett szabott inget és egy pumpát a kifinomultabb kombinációhoz.

Neki ezek a farmerek a hagyományos alkalmi farmerek vagány alternatíváját kínálják. A kulcs a laza vonalak és a határozottabb stíluselemek közötti egyensúlyban rejlik. A farmerdzseki és a tornacipő kortárs és dinamikus farmer-denim megjelenést eredményez, míg a gombos ing és a derby cipő a munkaruházat kifinomultabb megközelítését sugallja.